Hop til indhold
Højesteret

Besøg i Højesteret 

Her ses de forskellige muligheder for besøg i Højesteret

Der er offentlig adgang til de fleste hovedforhandlinger uden forudgående aftale, men derudover modtager Højesteret  besøg af grupper med rundvisning og foredrag om Højesterets virke, organisation og funktion i samfundet. Af ressourcemæssige årsager kan ikke alle anmodninger imødekommes, og nogle henvises derfor til at besøge Højesteret på Kulturnatten. Se herom nedenfor.

For skoleklasser, der skal gøres fortrolige med det danske retssystem, vil det på grund af Højesterets særlige arbejdsform  være mere udbytterigt at besøge en byret eller en landsret. Endvidere kan der hentes materiale til brug for skoleklasser på Domstol.dk under Kend din ret www.kenddinret.dk.

Højesteret deltager med åbent hus i Kulturnatten i oktober måned. Der er denne aften fra kl. 18.00 og frem til kl. 23 mulighed for at få en rundvisning i Højesteret med foredrag om Højesterets arbejde og funktion i samfundet. Deltagere har adgang efter først til mølle princippet, og da der normalt er stor søgning til arrangementet, er det hensigtsmæssigt at møde op tidligt.

Henvendelse om besøg kan ske på Post@Hoejesteret.dk. med emneangivelsen  Besøg i Højesteret.

Besøgsadresse:

Højesteret
Prins Jørgens Gård 13
1218 København K

Se bykort

Til top Sidst opdateret: 9/19/2017 
Højesteret seperatorPrins Jørgens Gård 13 seperator1218 København K seperatorTelefon: 33632750 seperatorEmail: post@hoejesteret.dk